La Barretina

Peix fresc de Roses

Restaurant

 
El Nostre Menú

A la Barretina, et volem oferir el millor peix de qualitat; es per això, que no dispossem d´un menú permanent i no podràs decidir fins que ens visitis, quan et mostrarem la pesca del dia que dependrà de la subasta.

Brindem cuina de mercat i volem repetar la sostenibilitat del producte i la seva disponibilitat depenent de la temporada.

Quina millor manera d´escollir el que et ve de gust tan sols amb un cop d'ull. La mida també variarà segons el dia i n'hi haurà que podràs compartir amb companys de taula.

 

El que et podem oferir de moment és una mostra del que potser gaudiràs.

La manera de cuinar

 "Simplicitat i protagonisme al mar i als productes que ens ofereix".

 

No volem amagar el gust del peix i el marisc; és per això, que et suggerim que et deixis aconsellar i que el cuinem bon oli d'oliva, sal i pebre a la nostra planxa de ferro que permeteix que el peix agafi el punt de cocció perfecte.

Si et ve de gust el teu peix preparat de manera diferent, fes nos-ho saber amb antelació quan reservies i ens intentarem acomodar.

Entenem que et vingui de gust una paella, una fideuà, peix al forn o a la sal, però necessitem temps per preparar tot. Ja saps el que es triga a casa. Així que si vols que tot estigui apunt per l'hora de dinar trucan's i encarrega!

 

Si ets vegetarià, no et preocupis, que et cuidarem. Avisa amb antelació. Mirarem de ser originals i prepar-te alguna delícia.

 

Els nostres preus

Els nostres preus varien depenent de la subasta i la talla o el peix que desitjis.

 

La Barretina
Espardenyes
Gall de Sant Pere
Producto del día
Caracoles de Mar
Crepe de xocolata La Barretina
Cloïsses
Llobarro al fonoll
Peix fresc La Barretina
Peix fresc de Roses
La oferta de la Barretina
Marisc Fresc
Peix Fresc
Pesca del dia
Langosta de Roses
  • Facebook - La Barretina
  • Instagram - La Barretina
  • Google+ - La Barretinta
  • TripAdvisor - Círculo Negro

Cap Norfeu, 29 Roses