top of page

La Barretina

Peix fresc de Roses

Restaurant

Peix fresc de Roses
 
El Nostre Menú

A la Barretina, et volem oferir el millor peix de qualitat; es per això, que no dispossem d´un menú permanent i no podràs decidir fins que ens visitis, quan et mostrarem la pesca del dia que dependrà de la subasta.

Brindem cuina de mercat i volem repetar la sostenibilitat del producte i la seva disponibilitat depenent de la temporada.

Quina millor manera d´escollir el que et ve de gust tan sols amb un cop d'ull. La mida també variarà segons el dia i n'hi haurà que podràs compartir amb companys de taula.

 

El que et podem oferir de moment és una mostra del que potser gaudiràs.

La manera de cuinar

 "Simplicitat i protagonisme al mar i als productes que ens ofereix".

 

No volem amagar el gust del peix i el marisc; és per això, que et suggerim que et deixis aconsellar i que el cuinem bon oli d'oliva, sal i pebre a la nostra planxa de ferro que permeteix que el peix agafi el punt de cocció perfecte.

Si et ve de gust el teu peix preparat de manera diferent, fes nos-ho saber amb antelació quan reservies i ens intentarem acomodar.

Entenem que et vingui de gust una paella, una fideuà, peix al forn o a la sal, però necessitem temps per preparar tot. Ja saps el que es triga a casa. Així que si vols que tot estigui apunt per l'hora de dinar trucan's i encarrega!

 

Si ets vegetarià, no et preocupis, que et cuidarem. Avisa amb antelació. Mirarem de ser originals i prepar-te alguna delícia.

 

Lobina al hinojo
Els nostres preus

Els nostres preus varien depenent de la subasta i la talla o el peix que desitjis.

 

  • Facebook - La Barretina
  • Instagram - La Barretina
  • Google+ - La Barretinta
  • TripAdvisor - Círculo Negro
bottom of page